Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solstol, ingen varg i närheten

Vargarna
jagar mig
kommer närmare
biter mig i hälsenorna

Jag springer till kylskåpet
och ett pysande ljud
skrämmer dom !

Sätter mig i solstolen
och dricker min öl i lugn och ro




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-07-13 19:47



Bookmark and Share


  Nic
Ska prova om det där pysande ljudet jagar bort spöken oxå, bra, roligt förslag, tack :)
2005-07-13

    Bodil Sandberg
Du är en underbart upplyftande poet som gör mig så glad....
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan