Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång

Ruvar på ett ägg
river dig med skägg,
smeker dina
lår,
hoppas att jag får ?

Tittar upp i tak
håller om din bak,
ser din öppna mun
bröst i mina händer
oj vilken fin stund

Häller upp lite vin
halvslak och
kärleksfin
( kan inte vänta tills nästa gång )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-07-13 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan