Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rastlösa själ

Om du inte har fångat mig
på första raden
så förblir din
andra rad osynlig

Lite synd dock
när vissa dikter behöver tid
för att
komma igång

Men min rastlösa
själ
skiter i det !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-07-13 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan