Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Jag lyfter spegeln och mitt ansikte visar sig
Där på den reflekterande kalla ytan
Spegeln som hävdar att den aldrig ljuger
Hälsar mig god morgon
Tittar djupt in i mina bruna ögon
Svullnaden har lagt sig
Tårarna har slutat flöda
Men den visar inte mina tårar
I hjärtat
Som gör det svårt för den att slå
Spegeln visar då ingen sorg
Den som för varje pris vill synas
Sorgen som aldrig verkar ta slut
Fastän mina ögon gråter för att den ska tystna
Den vill ut till ljuset
För att äntligen sluta brinna
Som dagen vill segra över natten
Och med viljan av Herraväldets Härskare gör det
Vill sorgen i mitt hjärta slockna
Så den kan gråta igen




Fri vers av Muslim
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-22 02:05



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Vacker text
Tårar renar hjärtat ,tålamod och tro hjälper också du verkar ha båda
2008-07-24

  Sladjana Zubcevic
" Vill sorgen i mitt hjärta slockna
Så den kan gråta igen "

V A C K E R T
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Muslim
Muslim

Senast publicerade
Längtan
Säg mig
* Se alla