Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där flickan du ser där borta

Den där flickan du ser där borta.
Ja, ser du henne, henne med det långa mörka håret?
Med den röda kjolen, och svarta jackan?
Med ärren på armen?
Ser du henne?
Hon är död.
Hon har ingen själ.
Så hon finns inte.

Ser du pojken där borta?
Ja, han med ljust kort hår, som tittar på de andra pojkarna som spelar boll?
Han med ljusa baggybyxor, och Nike-tröja?
Han med ärren i hans själ?
Ser du honom?
Han är död.
Han har ingen själ.
Så han finns inte.

Ser du hur flickan och pojken nu sett varandra?
Hur de går fram till varandra, och tar varann i hand?
Hur de rymmer till världens ende och aldrig kommer tillbaks?
Det är först då, när de är borta, som vi inser att de finns.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 19:16



Bookmark and Share


  Dontlove
Mycket bra skrivet gillar den :)

En stark text applåder till massor är du värd
2008-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet att hon finns redan här och nu.
Och uppskattar det.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson