Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det löser sig väl. På något sätt, eller hur Oskar?


Play, paus, play play play

fylla huvudet med musik för att slippa
tänka tankarna som envist klöser fast
slippa analysera och inte förstå
de kommer krypandes i pauserna
frenetiskt trycker jag på play för att slippa
jag fyller huvudet med vad som helst
endast, endast, för att slippa
allt för att bli tillräckligt trött för att sova
utan tankar och inbillningar som förspel




Fri vers av ElmoTheFrog
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-23 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElmoTheFrog
ElmoTheFrog