Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Lidelse

Olyckligt förälskad i kärleken.
Passionerat älskar jag något jag inte tar del av.
Längtar efter att få skratta med romansen,
att få känna den åtrå mig som jag åtrår den.
Istället är lidandet min partner,
med den färdas jag genom mörkret vi kallar liv.
Med ett fönster mellan mig och tillgivenheten,
lever jag med pinan av att vara
olyckligt förälskad i kärleken.




Fri vers av ElmoTheFrog
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 17:10



Bookmark and Share


    användarvänlig
Hoppas att du i väntan kan fylla din tid med konstruktivt innehåll. Livet kan också ha mycket annat. .."genom mörkret vi kallar liv." Drastiskt. Du skriver bra.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ElmoTheFrog
ElmoTheFrog