Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sedan länge gått vid din sida

Det är jag som är verkligheten.
Jag är här för att hämta dig.
Jag har sedan länge gått vid din sida.

Jag ser mig själv i den svartvita filmen.
Bilden är kornig.
Snart slås färgerna på.
Skärpan.

Allt kommer att bli tydligare.

Det är upp till mig om jag gillar
mitt eget agerande
eller ej

Jag är regissören
i min verklighet

Den är inte spelad




Fri vers av Tina-sol
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-23 11:44



Bookmark and Share


  isidore
stör mig att jag bara skriver asbra och dylikt jämnt, men jag menar det. gillar den här dikten väldigt mycket
2008-07-25

    Melona
Schnyggt och välformulerat!
2008-07-23

  Hildegun Relefors
Det här har du gjort fint! Tröstad.
2008-07-23

    Glittra G
"Det är jag som är verkligheten.
Jag är här för att hämta dig.
Jag har sedan länge gått vid din sida."


Helt perfekt stycke ... tänker Bergman, men inte lika mörkt ;).
2008-07-23

    Bim
...den här tycker jag om,-när man hittar sig själv och tar över rodret,-bra skrivet
2008-07-23

  lyckeli
Jag är regissören till min egen verklighet-tänk om man ibland var lite bättre på det jobbet...
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol