Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr C. Skrivet 29 april 2008.


Som in real life.

Nu smyger du igen,

lurar i cybervärlden,

tyst tyst

trampar du upp stigen

som vuxit igen,

hoppas på att jag ska se,

följa efter,

utan att säga till någon

vart jag går ännu igen,

som alla gånger irl.




Fri vers av Carin
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 17:27



Bookmark and Share


  andrasidan
U R Ok.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin