Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen längtan kan vara större

Ord som stockar sig
en timmerbil som vält
sin last till plockepinn

ingenting kan vara svårare

Uteblivna kyssar
som fastnar någonstans
(i luften)
mellan krage och dröm

ingen längtan kan vara större

Och ändå kan ögonen,
fransarna som skuggar
blickarna
(ögonblicken)
vara vackrare än
sensommarsolen




Fri vers av Tina-sol
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol