Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen. Har du hittat dit?

När alla nyårsraketer slocknat
och vi vaknar
till den första januari

När studentmössorna landat
och den lyckliga framtiden är vår

Då vi blåst ut de jämna ljusen
och är ojämna i humöret

finns det glädje då?

För det är där den ska vara.

Mellan festerna.
Mellan semestrarna.
I alla våra dagar,
våra vardagar alltså.

Det är där den ska vara




Fri vers av Tina-sol
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 22:56



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vilken talang. dig har jag helt missat, tror jag. najs.
2008-08-19

  Leif Furstedt
Smygande skönt om glädje, i fina rader.
2008-07-24

    ej medlem längre
Japp! Det är där glädjen ska vara!:)))
Snyggt!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol