Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spark på pungen !

Vissa får en kram av kungen,
andra får en spark på pungen

Någon
får sova i hästens,
någons kalla kropp
välsignades
av prästens

Alla vill ha kärlek och stöd,
någon får krypa
utan kryckor
och svälta utan bröd

Alla vill ha något
vissa har inget




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-07-14 21:16



Bookmark and Share


  Blebb
suverän titel, men tycärr så håller inte riktigt dikten samma standard.. det finns liksom ingen wow-faktor. du kanske ska göra den lite mer kort o kärnfull, för nu känss den ganska pratig, och upprepande.. men det är ju bara min åsikt..
2005-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan