Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har ett citronträd och tusen rädslor

Utan att göra en min av avsmak
äter hon citroner

sedan ler hon

Och hon tänker alltid att hon ska bita tandläkaren i fingret
men hon gör det aldrig

istället ler hon åt hans tänger
och de egna rädslorna

Hon belönar sig alltid med en påse godis
då hon går därifrån
men bestraffar sig genast och tänker på nästa besök

Hon har ett citronträd i vardagsrummet.
För husbehov




Fri vers av Tina-sol
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-26 14:59



Bookmark and Share


    Bim
...åh..härligt besvärligt,-bra skrivet,-applåder
2008-07-26

  Blodros
dom två sista meningarna får mig att skratta...
den här tycker jag om :)
du fångar känslorna bra med dina ord
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol