Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som vi alla letar efter

Jag letar
efter något
som mina näsborrar
och trummhinnor
kan njuta av

Något som får hjärtat att pumpa fortare
något som får pulsen i takt

Letar efter något
som får huden att knottras
rumpan att blottas

Letar efter något
som får staken att
stå,
tiden att gå
något som får hela själen att
underbart må

Man skulle kunna säga
att jag letar efter en
helhetsupplevelse




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-07-15 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan