Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende på om de flyger eller sticker

Hon försöker se söt ut

och hon har ställt fram saft
till getingarna
som hon försöker fånga
med tungan

Det var länge sedan som hon lekte
med elden

nu lever hon istället på gränsen
mellan att ha ont
och att klara sig
helskinnad




Fri vers av Tina-sol
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-26 19:34



Bookmark and Share


  Katja-
Fin och annorlunda,
jag gillar den!

K.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol