Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev ngt...


Hösten av död

Jag hör svalorna skrika,
men allt jag vill är
att bli stungen av tusen trubbiga nålar.

Jag ser solen dala från en molnfri himmel,
men allt jag vill är
att bli bränd av femton glödande fimpar.

Jag ser barnens lek och hör deras skratt,
men allt jag vill är
att mötas av de sju sagornas monster.

Jag ser livet som spirar bland träden,
men allt jag vill är
att hösten av död skall komma och ta mig med.




Fri vers av sachie
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie