Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kammare

Med trosor fuktade av lust
tar du min hand
och leder mig
in i kärlekens kammare ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-07-15 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppsan hoppsan, snyggt virkat!
2005-07-15

  Hans w-art Westlund VIP
snyggt diktat ola. favoridmeningen; "trosor fuktade av lust"
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan