Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligt ..

I verkligheten
finns

Overklighet ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-05-05 22:11



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
För mig är allt overkligt till och med jag själv
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan