Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i dagboken för ett tag sedan (24 juni 2008).
God damn it, radbrytningarna blir inte rätt!



Elefanten i glashissen

Mitt liv är i ett stillestånd. Jag är ett kaos fallande mot djupet.
Min mamma skriker i andra änden av tråden: hjälp dig själv,
rädda dig, ta kampen mot överheten och vinn.
Men jag bara sover, vill bara sova, kan bara sova
och skriva kass dagbokspoesi som inte gör någon glad.

Pappa, han sitter i båten sin, nyköpt och fin. Pratar om
slussar, hundar och vardagsbestyr. Hör inte den ekande tystnaden
i andra änden nätet medan farfar talar om televisionsapparater
med lik(ör)doftande 1900-talsstämma.

Ingen av dem sträcker ut handen och hindrar fallet. De bara låtsas
att elefanten i glashissen på väg ned inte är där.

 

 

 

 

 




Fri vers av Carin
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-28 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin