Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åska

I åskan håller vi alla händer,
vi
bildar en ring av ord
trygghet,gemenskap
förståelse

Vem håller du i
när åskan
går ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-07-15 19:15



Bookmark and Share


  Nic
Ölglaset i brist på mänsklig hand (+ett litet whiskyglas för jag är jätterädd för åskan)
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan