Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massera min hjärnsubstans

Ge mig en brevpress.
Ge mig en tidspress.
Tryck ner en penna eller en bok
i mitt knä.

Ge mig några ord att beröra
Bolla oss genom några välsmakande
fraser.

Massera min hjärnsubstans.
Låt det gå svallvågor.
Och låt oss sväva iväg
tillsammans.

Annars sätter jag mig ner.
Och försvinner.
Igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-29 13:42



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det känns som om du fångat skrivkrampen och viljan till att vara kreativ i några få vackra rader.
2008-07-29

    Bim
....kan det vara värmen,-hoppas du inte försvinner
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol