Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappa inte tråden

Innan du tappar tråden
hoppas jag att
dikten har
fångat din uppmärksammhet

Sedan kan vi
nysta ihop
( man vet aldrig vad det blir i slutändan )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-07-15 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan