Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar tanke


När,Där,Om,Då.


När en dag går till enda,
,en natt den följer upp.
Där vid horisonten,
,här i skärgårdskluck.
Om hösten när det regnar,
,mer än solen går att se.
Då vill jag ha dig hos mig,
,och ligga där bredvid.

När min blick är fylld av trötthet,
,som tårar tränger in.
Där vi famnas i vårt sällskapsspel,
,leker köpman eller dräng.
Om natten när vi kväver,
,vad som inte kunnats ske.
Då litar jag till kärleken,
,och det som rider där brevid.

När löven vissnar bort,
,i hettan utan regn.
Där träden står i täppan,
,och fåren betar på sin äng.
Om vågorna som slipar stranden,
,har någonting att ge.
Då vill jag du ska veta,
,att jag älskar endast dig.




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-31 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson