Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om viktiga budskap


ett litet klokord 6


Själva budskapet
är viktigare än hur det kommuniceras
ska man kommunicera något måste man
anpassa sig till den som ska ta emot det



------- * * * -----------------
På ren svenska;
man måste alltså prata så att den som lyssnar
begriper och kan relatera till det man vill säga
det är mycket viktigare än att hålla fast
vid ett förlegat kommunikationssätt




Övriga genrer av Marreb
Läst 517 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-31 12:51



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Bra!
Sändaren är alltid ansvarig.
Aldrig mottagaren.
2008-08-09

  Agnes
Ha ha... huv'et på spiken! Så mycket viktigt dravvel det finns som blottas på ren svenska. Klarspråk förstår däremot alla.
2008-08-04

  Lejonhjärtas poesi
Kloka ord om dialogens mening.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb