Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När som helst

Sätt på mig
men vänta tills jag blir kvinna

Säg åt
mig
att säga nej
när du försöker våldta mig
( men vänta tills jag blir kvinna )

Säg åt mig
att hamra och spika,
men vänta tills jag blir en man

Säg åt mig
att meka med bilen
men vänta tills jag blir en man

Älska mig
precis som jag
är,
det kan du göra när som helst !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-07-16 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan