Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk dig en härlig stund, bara för dig själv!!


Sommarstad

Jag står mitt ute på en åker, alldeles ensam.
Jag drömmer mig bort till den fria naturen, skogen..
Jag faller ner i vitsipporna, där vill jag ligga en stund.
Jag ser hur alla blommorna vajar, och hur alla bina surrar.
Det känns så skönt att bara ligga här. Ingen kan säga till mig vad jag ska göra, och inte göra.
Jag är i min egna värld.
Denna värld kallar jag Sommarstad, för det är exakt så den känns att bara ligga här.
Så lugnt, så fridfullt.
Här ska jag leva och här ska jag dö. Ingen bestämmer, bara jag!!




Fri vers av Ingrid Linder
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-07-16 16:04



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... där och vårkänsla, två livslustgivande obetvingligheter...
2016-03-17

  yoyyo
Jätte bra
blir jätte glad utav å läsa :)
tack!
2005-11-25

  Marianne Kotilainen
Jättebra! Att ligga bland vitsippor och bestämma allting själv...........det skulle vara alla människors rätt! Men det är det kanske oxå...vem hindrar oss? Vintern då förståss..........
Idag var jag lite ledsen, men nu känns det bättre tack var e dig!
TACK !
2005-07-16

  Ola Rydberg
Låter underbart
och rekomenderas till alla människor !
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Linder
Ingrid Linder