Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jag beskriver musiken.


Musiken

Musiken är mitt liv, min byggsten.
Det är den jag sover och vaknar till.
Musiken är skälet till att jag lever.
Kraften från musiken ger mig styrka, och styrkan från musiken ger mig kraft.
Musiken är som en saga som spelas om och om för dig.
Musiken vet det mesta om dig, fastän du kanske inte vet så mycket om den.
Ta dig i akt, du har all tid i världen att lära dig.
Musiken kan ingen påskynda, den är alltid sig själv.
Takterna styrs av musikens självkänsla, och det är så bra musik skapas!




Fri vers av Ingrid Linder
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-16 16:34



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Så sant! Musikens själ är förfinad, så som ingen annans själ ens kommer i närheten av; skörare än nyutsprungen frostblomma, starkare än tiden.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Linder
Ingrid Linder