Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest

Naket kött,
en fest
för ögat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-07-16 16:25



Bookmark and Share


  Jessi
Jaså, säger du det? :)
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan