Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vårat hus finns det en äldre dam som har en bil och hon gasar....


Bilen

Balkongdörren
min står öppen
och det är
då jag plötsligt
hör hur bilen
inunder i garaget
startas....

det gasas
och gasas
låter wrom
wrom och
plötsligt
backar en opel
ut....

ånej det är
schumacher
igen, ja
så kallar jag
den äldre damen
som bor i
vårat hus och
inte alls borde
köra bil...

sitter nära
inpå ratten
och stirrar
rakt fram....

undrar hur
länge det
dröjer innan
något händer....

080801




Fri vers av sajo
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 10:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja du vissa människor borde
inte alls köra bil
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo