Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for the moment

han är snygg
och han fick mig nästan att glömma dig
han fick mig att glömma dig.

för stunden




Fri vers av poiulkjh
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-08-01 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poiulkjh
poiulkjh