Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt rann ut med sanden

Jag stängde aldrig nånsin några dörrar
Jag bara gick ut
Och du fråga och jag svara
Det är klart att jag saknar en dag som förut

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts
Vi är mitt i vår mörkaste tid
Det kanske känns hårt, men när minnena väcks
Kan jag fortfarande höra ditt liv




Fri vers av poiulkjh
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-09 02:47



Bookmark and Share


  Jonas Rudberg
På lite egenartad svenska nånstans mittemellan rimmad och orimmad dikt ger du ord åt en känsla ... ett avsked ... en saknad ... otroligt bra! Du har en väldigt säker känsla för rytmen och de rätta orden. Sista raden läser jag om och om igen.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

poiulkjh
poiulkjh