Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dämon nr 1



Johan, du är noll.

Johan, ge upp, rulla in dej i en matta och lägg dej på spåret.

Johan, dina dikter är inte speciellt bra.

Johan, du kommer aldrig att bli frisk.

Johan, jag har din själ!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 03:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Snackar gör han bara den dämonen...och fel har han Johan!!!!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP