Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan är hopp


Till er kära poeter !

Jag blir så ledsen
när ni gråter,
era floder dränker min
själ

Jag blir så lycklig när
ni skrattar,
när ni slänger rakbladen
och
andas igen

Därför ska jag
försöka rädda alla
jag kan,
inklusive mig själv !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-07-16 21:22



Bookmark and Share


  Elin S
Vilken härlig omtanke....tack!
2005-07-17

    Richard
Ja.Knivar och rakblad återkommer ständigt.
Glädjande om de slängs.
2005-07-16

    Vinga
Jag ska försöka hjälpa dej, så gott jag nu kan,...
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan