Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen aning om vad det är ska föreställa men skit samma.


Våldtagen av ensamheten.

Jag dricker mig full på tystnaden
och blir våldtagen av ensamheten.

Jag blir sjuk av allt hysteri
och blir spyfärdig av allt skit.

Jag blir lycklig av dina andetag
och glad av din röst.

Jag längtar till döden när du är i närheten.




Fri vers av Whytina
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-02 14:44



Bookmark and Share


  Heiven
hoppsan,,,vad stark denna var,,,bra!
2008-08-03

  hellen
stark text....både lycka och dör på enå samma gång, bra skrivet//hellen
2008-08-02

    Olives
väldigt vacker och dränkade dikt! jag känner sorgen enda ner i tårna, och jag förstår nästan din känsla. toppen!
2008-08-02

  Janis Karlsson
Fina formuleringar som smeker sinnet!
2008-08-02

    mr cloud
även i så få ord
lyckas du få fram
så mycket känsla.
bra !
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina