Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pigg igen

Var
så frestad
att
vända blad
med sömn

Men
jag hörde musik
drog
upp min trötta
semesterkropp
tog en öl,
nu är jag pigg igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-07-16 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan