Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips ?

Såg en blomma
idag
som påminde
om din ...

Köpte endast en
ska vårda den
som om det vore min sista chans

Någon som
har blomstertips ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-07-16 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan