Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet ..

Någonstans
mellan sanningen och lögnen

Där väljer man vilken väg
man ska gå

i framtiden ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 363 gånger
Publicerad 2004-05-06 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan