Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i a u

 

u ä å

madame gyllensparres härliga lår

i den uråldriga regntiden

u ä å

jag kysste dom

det var på utrikesdepartementet

vi var så glada

o o o

i a u

det var en härlig regression

hela huset darrade

av förtjusning

i i i

usa hade riktat sina små missiler

dom med grädde i

vi rullade ner för kullarna

skrek vårt flow

världen var på väg att läkas

kärlekens kollektiva blodomlopp

strömmade fritt

det var å u a

dina tentakler in i mitt innersta

i själens orgasmer

ljuset helade oss

å å å

vi låg i mossan och sjöng

nyfödda

änglar och älvor dansade

i morgondimman

satie spelade sin rofyllda magi

kärleken kärleken kärleken

i a u

a a

(tallsus)

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 21:34



Bookmark and Share


  Cris
wow.. sicke uaå - flow..flyt.

detta kändes magiskt.. eller nåt
att läsa.. lite teatriskt!!

*****
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP