Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt ditt ljus

 

när du kysste mej

med allt ditt ljus

när du öppnade min själ

med allt ditt ljus

när du jagade bort

de onda andarna

med allt ditt ljus


då var livet ett

smärtans och lyckans rus





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP