Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på att förstå



Oförstående kall vind runt en skugga

solens sken värmer mitt andetag

tankarna som spinner

väntan på att förstå varför saker sker

trycka bort andra människor för att försöka förstå

blir ståendes där fundersamt

Ställer sig frågan än en gång

är det värt att lita på något så skört?



Tårarna som fälls i hemlighet

medan du vänder dig om och ler

allt de som faktist finns

ett tillfälligt faktum att rädda

en sanning som någon annan härskar

genomskinligt står du dock bara där

allt för att jag tror du i själva verket



är den svagaste av oss två
!






Fri vers av LillSandra
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra