Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite trött på snusets pris höjningar


Sälja blodapelsin visan

Jag borde sluta köpa
Inte stödja idioti
Försöka slita mina bojor
Fly Swedish match slaveri

Fast en snus under läppen är prima,
Och en dosa i fickan känns bra.
När priset för en fjärdedels puck blir en tia
Då skulle man kunna låta den va

Men ack går jag väl och köper
En dosa var tredje dag
Sen snålar och sparar man snuset
Så det ska räcka efter pengarnas lag

Jag undrar, jag vrider, jag tänker
Vad fyrtio gånger åtta kan bli
Ja just det blir ungefär fyra hundra
Lika mycket som min telefoni

Undrar vad den som styr priserna köper
Måhända är det blod apelsin
jag startar väl försäljning till honom av såna
Och injicera nikotin där uti




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 391 gånger
Publicerad 2008-08-04 03:11



Bookmark and Share


  Ladyissiues
försöka slita sina bojor
är lättare sagt än gjort
nikotin slavar är vi många
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson