Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här är ett år....


Ett nytt kapitel

Ett år är
som en
välfylld skriven
bok....

i förväg vet
man inte hur
den slutar....

varje dag
vänder man
blad.....

varje månad
är ett nytt
kapitel,
allting går ju
så fort....

kapitel åtta
har nyss
börjat där
dess innehåll
består av
sensommartiden
och dess sköna
lugna dagar....

en bok den
innehåller
sorg, glädje,
spänning, tårar,
skratt, kärlek
ja mycket av
allt....

den bok
man håller
i sin ska vara
läsvärd....

080804




Fri vers av sajo
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 07:34



Bookmark and Share


  Maria T
Så är livets bok.
Fin dikt
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Bokaspekten är intressant.
Jag tror att det finns en detaljerad plan för varje människa. Den har Gud utarbetat.
Kalla det gärna en bok.
2008-08-04

  anits VIP
Kapitel åtta, augusti den månad
när mörkret börjar återvända
när börrjar tända våra ljus
krypa in och läsa det som
vi inte hunnit med i
sommarens ljus
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo