Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarstorm

Det stormar i mitt sinne

Åskan vill inte riktigt släppa tag om mitt inre

Blixtrar och dunder, jag tror jag går under

Regnet faller ner för mina kinder

Åskan vill inte släppa tag om mitt inre

Mörkret faller och jag med det

Sommarstorm i mitt inre

Solen stiger, Jag med den

Sommarstorm i mitt sinne

Allt som finns kvar är lite aska i mitt inre

Åskan är blott ett minne




Fri vers av ElinC
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-08-04 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinC
ElinC