Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten text om ord


bara ord

Dina ord var inte elaka, men dom var inte heller snälla

Dina ord var inte ömma eller fyllda av kärlek

Dina ord var bara tomma, meningslösa ord

Dina ord sårade mig

Orden du inte sa, sårade mig




Fri vers av ElinC
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 18:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det som kan avläsa med en blcik, eller själva tonfallet eller kroppsspråket säger ofta mer än själva orden
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

ElinC
ElinC