Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oemotståndlig kraft

Du är den bästa kompis
jag någonsin haft.
Du drog mig till dig
med en oemotståndlig kraft.
Det du gjorde med mitt liv
var svårt att förstå.
Men att förstå: mitt liv har aldrig varit bättre än då.
Du gav mig tro och hopp, du gav mig ett liv
Du gav mig en lust att fortsätta mitt driv
Men sen du drog, du stack, har mitt liv gått till kvav
Det finns ingenting emellan oss, men det känns som ett hav.




Övriga genrer av vonLuthfisk
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vonLuthfisk
vonLuthfisk