Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeställare

Himlen är grå
Solen är nere
Ute är det mörkt
Inne är det varmt
Stackars dig, som ligger i skogen
Som ligger runt en gran
Och kurar ihop benen
Kanske med en liten jacka, kanske inte
Stackars dig, himlen är grå.




Övriga genrer av vonLuthfisk
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-09-30 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vonLuthfisk
vonLuthfisk