Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men själ min gunga i vattnets trummor

Gunga min gunga

Cykla min cykel

Trumma min trumma

Vattna mitt vatten


Älska min älskan

Men stjäl inte min själ




Fri vers av vonLuthfisk
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vonLuthfisk
vonLuthfisk