Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Elina 3 år....


Nya farmor

För någon vecka
sedan
skulle barnen
jag är faster
åt besöka
min gamla
farmor
som nyss
fyllt 101...

den äldsta
flickan protesterar
genast när
de kommer dit
och säger....

jag vill härifrån
och till nya farmor....

080804





Fri vers av sajo
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 17:03



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken hög ålder 101 år.
Barn är underbara.
2008-08-05

  anits VIP
Barn är härliga
och naturliga
säger sin mening
precis som tycker
och tänker
2008-08-04

  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns ju inga underbarare kommentarer än dem som kommer från barn....härligt obetalbart!!! applåd till Elina...!
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo