Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan själv. Jag är en stor flicka

Jag spikar upp den där tavlan
som stått lutad mot byrån i en evighet.

Kan själv.
Jag är en stor flicka.

Slår mig på tummen,
men jag har en förbandslåda.
Är en stor flicka.

Beundrar mitt verk. Min värk.

Det ska se snyggt ut.
Sätter presentsnören i guld
om min bandagerade tumme.

Som den lilla flicka jag ännu är.
Där inne




Fri vers av Tina-sol
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-04 19:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Med ett stort leende på läpparna konstaterar jag att detta lika coolt som det är bra.
2008-08-05

  Quasimodo
Ja svårt och knepigt ibland att vara både stor och liten, men också skönt och härligt att det får vara så !!!
2008-08-04

    mr cloud
haha, jag gillar att du skriver på ett
lite busigt sätt.
Jag gillar denna texten !
brabra :D
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol