Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Den lilla flickan ensam går.
Hon bor hos sin elaka moster.
Ingen mat eller vatten hon får.
Till slut livet slöa kedjor om hennes liv brast.
Nu är hon blott en älva, ett spöke, eller en gast.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 583 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 13:03



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vemodigt, Du påminner mig om någon........
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Du är aldrig ensam, Lilla.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson